0
0,00 DKK
Indtast din søgning
 
FRI FRAGT Ved køb over 799,-
Kundeservice - åben
2568 6890 Fisk&Fang kundeservice

Betingelser hos fiskogfang.dk


Bestilling og priser
For at foretage et køb på fiskegrejbutikken.dk skal du igennem 6 trin
Find varen du ønsker og læg dem i indkøbskurven.
Indtast dine personlige oplysninger, eller log in.
Vælg betalingsmåde.
Godkend vore forretningsbetingelser.
Tjek at oplysningerne er korrekte og godkend købet.
Indtast dine kortoplysninger og godkend betalingen.
Alle priser er inklusiv 25 % moms og andre afgifter og i danske kroner.

Betalingsmuligheder
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling,
når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en
internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.
Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun
PBS, der kan læse dem. Hverken Fisk & Fang eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra fiskegrejbutikken.dk. Der kan aldrig trækkes et
større beløb, end det du har godkendt ved købet. Vi tager ingen kortgebyrer.
I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:
Danske Euro/Master cards
Dankort / VISA
VISA Elektron
Udenlandske Master/EURO card
VISA
MOBIL PAY
Alle priser på websitet angives inklusive moms.
Alle priser er pr. stk. ved et givent antal.

Alle priser på websitet angives inklusive alle danske afgifter, told mm.
Jeg har opdateret jeres handelsbetingelser, så de lever op til e-mærkets retningslinjer.
Teksten i parentes er noget, I skal tage stilling til og udfylde.
Når I har udfyldt detaljerne, er betingelserne komplette og lige til at erstatte jeres
nuværende handelsbetingelser med.

Bestiller du fra et andet EU-land betales dansk moms og ingen told efter reglerne om varernes frie
bevægelighed.
Bestiller du fra et ikke EU-land, vil du ikke betale dansk moms, men varerne vil tit blive pålagt told og moms
i dit hjemland.
Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk

LEVERINGSTID &FRAGTPRISER
Da vi er lagerførende de fleste af de varer du finder på vores hjemmeside er der en kort leveringstid.
Dog kan der forekomme lidt extra leveringstid på enkelte produkter, i så fald vil en forventet leveringstid
stå på produktet. I tilfælde af en varer er udsolgt, vil vi kontakte kunden.
Alle ordre leveres inden for 1 - 3 dage.

CLICK & COLLECT
En mulighed for at hente ens pakke i butikken
1) Vi gør din bestilling klar.
2) Kontakter dig når den er klar til afhentning.
3) Aftaler et tidspunkt for udlevering af din ordre.
4) Din bestilling udleveres i vores vindfang til den aftalte tid.
Fragt / Priser
Vi har flere forskellige forsendelsesmetoder du kan benytte, hvilke gør det mere fleksibelt for dig.
DANMARK
GLS pakke shop fra. 45,- (Forsikret pakke ) - Gratis forsendelse ved køb over kr. 799,-
GLS Erhverv 39,- dkr - Gratis forsendelse ved køb over kr. 799,-
GLS RETURLABEL KAN KØBES I SHOPPEN TIL 39,- DKR - KAN KØBES HER
Fragtfri grænsen, gælder kun for Danmark.

SVERIGE
Priset på frakten är oavsett hur mycket fiskeredskap och fiskeutrustning du beställer.
GLS EURO Buiness parcel 79,- dkr 
GLS samarbejder med Schenker Privpak, saa alla varor skickas med Schenker Privpak,
Du kommer att få ett löpnummer via sms eller via mail, så snart paketet har ankommit till
närmaste Schenker Privpak ombud.Leveranstid är ca. 3-5 arbetsdagar


NORGE
GLS DKK 89,- + DKK 70,- i tillegg. (tollbehandling) - Total: 159,- dkk.
De Norske Tollmyndigheter har en fortollingsgrense på NOK 350,00, så hvis verdien av forsendelsen er
mindre en NOK 350,00 (ekskl. mva), sparer du 25% mva.
Leveringstiden er 2-4 dager.
Alle priser vises i danske kroner inkl. 25% moms.
Alle priser i handlevognen er beregnet i DKK inkl. moms og med dansk porto.

Alle priser til Norge fratrekkes 25% (dansk moms).
Din samlede pris ekskl. moms fremgår av ordrebekreftelsen som du skal godkjenne innen betalingen
gjennomføres.
Når din varer kommer til Norge, skal du så betale Norsk moms 25%, hvis ordre beløbet er større en 350,-
NOK.

Der er ikke fragtfri levering til Norge.

GRØNLAND/Færøerne
GLS 300,- dkr
Leveringstid ca. 18 -23 dage.
GLS pakke shop
Få pakken sendt med GLS og hent din pakke i en af de mere end 700 Pakke Shops.
Man vælger selv den Pakke Shop som passer dig bedst.
Når pakken er på vej til den Pakke Shop du har valgt, modtager du en e-mail og evt. en SMS om at din
pakke er på vej til shoppen.
Levering med GLS, gælder kun i Danmark.
Der er ikke fragtfri levering til Grønland/Færøerne
Medbring pakkens ID og billedlegitimation når du afhenter pakken.
Du finder GLS Pakke Shops hos Blockbuster, i udvalgte Coop butikker, tankstationer, døgnkiosker og
supermarkeder i Danmark.


Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere
forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den
sidste vare.
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du
kan sende en mail til info@fiskogfang.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder
nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er
købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under
transporten.

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 59,- dkr.
Varens stand, når du sender den retur.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var
nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af
købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb,
du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra
leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for
standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du
vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt
andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at
have returneret den.

Varen sendes til:
Bjergegade 6A
DK - 3000 Helsingør
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret
Der ydes 24 måneders reklamationsret på produkter købt i fiskegrejbutikken.dk.
Skulle der mod forventning opstå problemer med et produkt, tilbagesendes dette til os.
Det bliver repareret, ombyttet, der gives afslag i prisen eller du får pengene tilbage afhængig af situationen,
hvis din reklamation er berettiget.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to
måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage
i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine
fragtomkostninger.  

Varen kan sendes til Fiskogfang - Bjergegade 6A - 3000 Helsingør - Danmark

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@fiskogfang.dk .Hvis det ikke lykkes
os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -
http://ec.europa.eu/odr

Prismatch

Skulle du mod forventning finde samme vare billigere på en anden dansk webshop skal du blot gøre
følgende:

Læg varen i din indkøbskurv som normalt.
I feltet notat, skriver du hvilken pris du har set varen til, tidspunkt, og link til webshoppen hvor du har set
den billigere.

Skulle der være tvivl om prismatch kontakter vi dig selvfølgelig inden vi sender ordren.
Prisgarantien gælder IKKE såfremt varen ikke er på lager i anden butik.
Eller der er tale om et særtilbud, udsalg, et restlager, et ophørsudsalg eller lignende.
Butikken skal være dansk registret og have dansk cvr nr
Der gives ikke ydelig rabat ( f.eks vores nyhedskampagne ) på en pris som vi har givet prismatch på.

NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få skarpe tilbud samt nyheder.

Persondata politik
Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en online aftale med fiskegrejbutikken.dk, må du lade dig registrere med følgende
personlige oplysninger
1. Navn
2. Adresse
3. Telefonnummer
4. E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos fiskegrejbutikken.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne
slettes. Fem år er et krav fra bogføringsloven.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Vi videregiver navn, adresse, telefonnummer samt e-mail til GLS der via disse oplysninger leverer varen til
dig (direkte eller pakkeshop) og informerer dig om pakkedetaljer via e-mail og/eller SMS
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til
at slette dine persondata, hvis du beder om det.

Behandlingen af persondata såsom navn, adresse, email, telefonnummer og lignende vil altid være i
overensstemmelse med persondataforordningen (GDPR).

Personoplysningerne registreres hos FishingGear ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne
slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.
Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig
beskyttelse.
Den dataansvarlige på fiskegrejbutikken.dk er FishingGear ApS

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til
at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er
nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at
dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@fiskogfang.dk

Cookies
Hos fiskegrejbutikken.dk bruges den type af cookies som hedder "permanent cookie". Fordelen ved denne cookie, er at den gemmes som en tekstfil på din computer i op til en måned. Derfor kan du lade en foreløbig bestilling ligge i indkøbskurven, og fortsætte med din bestilling op til flere dage efter.

Der lagres IKKE personhenførbare oplysninger i en cookie. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer.
I Internet Explorer slettes cookies under menuen "funktioner" - "Internetindstillinger" - "Generelt" - "Browserdata/Slet cookies".

Cookies
Hos fiskegrejbutikken.dk bruges den type af cookies som hedder "permanent cookie".
Fordelen ved denne cookie, er at den gemmes som en tekstfil på din computer i op til en måned.
Derfor kan du lade en foreløbig bestilling ligge i indkøbskurven, og fortsætte med din bestilling op til flere dage efter.
Der lagres IKKE personhenførbare oplysninger i en cookie. Du kan til enhver tid slette cookies fra din
computer.
I Internet Explorer slettes cookies under menuen funktioner - Internetindstillinger - Generelt - Browserdata/Slet cookies

Logstatistik
Logstatistik bruges på fiskogfang.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information som kan give et
statistisk billede af, hvor mange besøgende en hjemmeside har haft, hvor de kommer fra og hvor på
hjemmesiden det forlades mv.

General info
Fisk&Fang Aps
Bjergegade 6A
DK - 3000 Helsingør
Cvr 43 13 25 04
mail:info@fiskegrejbutikken.dk

Vi kan kontaktes via tlf eller mail:
Du kan kontakte os på tlf.: 25686890 fra kl 10.00 - 15.00
eller på mail info@fiskegrejbutikken.dk, som vi besvarer inden for 24 timer i hverdagen.

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:
Fiskegrejbutikken.dk
Bjergegade 6A
DK - 3000 Helsingør
mail: info@fiskegrejbutikken.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale
om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________
Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________
Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 08.06.2022

Cookiepolitik


Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som sendes til browseren og lagres der, så en hjemmeside kan genkende din computer. Alle hjemmesider kan sende cookies til din browser, hvis browserindstillingerne tillader det. Hjemmesider kan kun læse oplysninger fra cookies, de selv har gemt og kan ikke læse cookies fra andre hjemmesider. Der er to typer af cookies: permanente og midlertidige (session cookies). Permanente cookies gemmes som en fil på din computer i en længere periode. Sessionscookies placeres midlertidigt på din computer, når du besøger et websted, men forsvinder, når du lukker siden ned, hvilket betyder, at de ikke er permanent gemt på din computer. De fleste virksomheder anvender cookies på deres hjemmesider for at forbedre brugervenligheden, og cookies kan ikke skade dine filer eller øge risikoen for virus på din computer.

Hvad bruger vi cookies til?

Mange funktioner på en hjemmeside er afhængige af, at der placeres en cookie, når en bruger besøger en hjemmeside, så først og fremmest, sætter vi cookies for at have en funktionel side. Vi gør derudover brug af både 1. part og 3. part cookies til at forbedre brugeroplevelsen på vores side og tilbyde relevant markedsføring. Når der sættes en 3. part cookie, så betyder det, at vi har tilladt en tredjepart, som f.eks. et socialt medie, Google Analytics eller lign. at placere en cookie i din browser, når du besøger vores hjemmeside.

På vores side anvender vi følgende typer af cookies:

Nødvendige/Tekniske
Tekniske cookies er nødvendige for, at langt de fleste hjemmesider fungerer, som de skal. Som navnet angiver, har de kun teknisk betydning og dermed ikke nogen indvirkning på din privatsfære, idet de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre hjemmesider.

Funktionelle
Funktionelle cookies anvendes for at huske dine brugerpræferencer ved at huske de valg og indstillinger du foretager på hjemmesiden, det kan f.eks. dreje sig om, hvilke præferencer du har i forhold til sprog og tekststørrelse.

Statistiske
Statistikcookies bruges til at optimere design, brugervenlighed og effektiviteten af en hjemmeside. De indsamlede oplysninger kan f.eks. indgå i analyser af, hvilke informationer der er mest populære på siden, så bliver vi opmærksomme på, hvad der skal være nemt at finde på siden.

Markedsføring
Markedsføringscookies indsamler oplysninger ved at følge dig på de enkelte hjemmesider, du besøger og kan siges at registrere de digitale fodspor, du sætter. Markedsføringscookies er derfor ”trackingcookies”. De indsamlede oplysninger bruges til at skabe et overblik over dine interesser, vaner og aktiviteter for at vise relevante annoncer for ting, du tidligere har vist interesse for. På den måde får du et mere målrettet indhold, eksempelvis i form af foreslået information, artikler og annoncer.
 

Oplysninger der indsamles via cookies

De data der typisk indsamles via cookies vil bl.a. være din IP-adresse, unikke ID’er og oplysninger om din brugeradfærd.
 

Oversigt over cookies:

Du kan altid slette cookies eller trække dit samtykke tilbage

Du kan blokere eller slette cookies på denne hjemmeside ved at trække dit samtykke tilbage eller slå dem fra i din browsers indstillinger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis cookies fravælges ellers slettes, kan der være funktioner og services, der ikke længere er anvendelige.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke til cookies tilbage ved at klikke her

Du har også altid mulighed for at blokere eller slette cookies i din browser (hvis du vil slette eller blokere tredjepartscookies kan dette kun ske ved denne metode)
Hvordan du gør dette, kan du læse nærmere om her: https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies
Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette eller blokere cookies i alle browsere.

Ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre og opdatere denne politik.